L’economia solidària com un eix emergent del comerç local

Un dels efectes de la crisi econòmica dels darrers anys és la desactivació i descapitalització de l’economia local i el petit comerç en benefici de les grans corporacions. Però un altre efecte significatiu és el creixement exponencial del nombre de persones i organitzacions que creiem que una altra forma de produir, consumir, distribuir i estalviar és possible. Ja és una realitat que des de l’economia cooperativa, social i solidaria s’estan posant en marxa mecanismes i estratègies per reactivar les economies locals i els petits comerços, posant l’accent en els processos de cooperació i les activitats econòmiques orientades al bé comú i a les necessitats reals de la ciutadania.
En el marc del mes de l’economia social el Casal d’Entitats Mas Guinardó acull, el dimecres vinent 14 d’octubre, la presentació-diàleg amb les entitats del Guinardó entorn “L’ECONOMIA SOLIDÀRIA COM UN EIX EMERGENT DEL COMERÇ LOCAL”

Una taula rodona per obrir el debat i reflexió al barri, on representants de diferents grups d’interès comencin a dialogar sobre elements de millora, fortaleses i oportunitats orientades a reactivar el teixit econòmic local.

  • Com contribueix l’economia solidària al bé comú i al mercat social?
    A càrrec de Jordi Ribas, membre d’APASSOS i la XES
  • Presentació del Pam a Pam, mapa col·laboratiu del consum responsable i l’economia solidària al Guinardó
    A càrrec de Setem

Amb la presencia de la Consellera del Guinardó Carol Porta.

Organitza: APASSOS-Xarxa d’Economia Solidària

Per més informació sobre la programació del Casal d’Entitats Mas Guinardó, descarrega’t la programació en PDF

2017-03-30T22:12:59+00:00 General, Notícia|